Kvalitetssikret opbygning af træterrasse

Drømmer du om en træterrasse, hvor du kan nyde den lune danske sommer med søde jordbær og et koldt glas lemonade? Så kan vi hjælpe dig med at få din drøm opfyldt.

Vi har specialiseret os i konstruktion af træterrasser – både overdækket terrasse og tagterrasse. Det betyder, at vi klarer alle dele af terrassearbejdet – både små og store byggeopgaver. Vi tilbyder både montering af nye terrasser, men også renovering af gamle og slidte terrasser, der mangler et friskt tømrerpust.

Mangler du derfor hjælp til opbygning af din terrasse, står vi klar til at rykke ud og være din samarbejdspartner, så du får den helt rigtige terrasse for dig. Med base i Skanderborg kører vi gerne til Odder, Horsens, Skanderborg og alle andre steder i Østjylland.

Byg en træterrasse – men hvorfor?

Der er mange fordele ved lægning af en træterrasse. For det første er træ mere komfortabelt og varmt at gå på end kolde sten. Med en terrasse i træ vil varmen fra træet komplimentere husets udtryk, ligesom den også vil få dit hus til at synes større, fordi det bliver en naturlig forlængelse af huset. Du kan på den måde trække naturen med helt ind i dit hjem – træet giver en visuel fornemmelse af at være tættere på naturen.

Ønsker du en tagterrasse eller en terrasse bygget og hævet i niveau, vil træ være den bedste løsning. Med en trækonstruktion undgår du alt arbejdet med at støbe sokkel og kørsel af bundmaterialer.

Få faglige vinkler på dit projekt-ny-terrasse

Skal det være en overdækket terrasse, en tagterrasse eller en terrasse i åbent landskab? Det afhænger helt af, hvad du vil bruge din terrasse til. Med en tagterrasse kan du nyde udsigten, mens en overdækket terrasse skærmer for regn og dug om aftenen, ligesom den også holder på varmen takket være udhænget.

Som erfaren fagspecialist med mange år på tømrerbagen hjælper vi gerne med vores faglige vurdering af, hvor de bedste muligheder for en træterrasse er til netop dit hjem. Mit fokus er nemlig at sikre, at mit arbejde matcher dine ønsker og behov. Vi rådgiver også gerne omkring materialer, vedligeholdelse og holdbarhed. Du kan få vejledning omkring, hvilken form og materiale der bedst understøtter dit hus’ udtryk.

En anden fordel ved en terrasse med en trækonstruktion frem for en med stenbelægning er, at du i højere grad kan få en kreativ terrasse. Sammen kan vi undersøge dine muligheder for at få en spændende og anderledes terrasse.

Sæt pris på en træterrasse – ring og hør mere

Der er sikkert mange spørgsmål, som trænger sig på, når du først begynder at drømme om en træterrasse. Hvilke priser ligger en overdækket terrasse på i forhold til en tagterrasse? Og hvilken pris har en træterrasse pr. m2?

Alle de spørgsmål afhænger af kompleksitet, materiale og andre forhold. Ved opbygning af en tagterrasse kræver det eksempelvis en smule mere benarbejde, fordi der skal tages hensyn til tagkonstruktion og andre forhold.

Du er derfor mere end velkommen til at give os et kald på 26162819 eller maile os på kontakt@loffgreen-aps.dk og fortælle os mere om dit projekt. Vi kommer med glæde ud til dig for at få et billede af arbejdets omfang – og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på netop dit byggeprojekt.

 

 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Löffgreen ApS

Trænger dit køkken, terrasse eller tag til et kærligt sving med hammeren? Vi står klar til at løfte lige præcis den tømreropgave, som du mangler hjælp til.

CVR: 38634291

FØLG OS