Erfaren tømrer i Horsens og Odder

Hvad enten du mangler hjælp til en større boligrenovering eller en mindre udskiftning af vinduer, står vi klar med vores værktøjskasse – ingen opgaver er for store eller små, og vi varetager alle tømreropgaver. Lad os klare tømrerarbejdet i dit boligprojekt – vi leverer altid til tiden og garanterer et tilfredsstillende resultat hver gang.

Vi holder til i Skanderborg, men mangler du en tømrer i Horsens eller Odder, er vi blot et opkald væk. Så leder du derfor efter et tømrerfirma i Horsens eller andre østjyske byer, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan få vores hjælp over hele Østjylland, hvis du har en opgave, der kræver stor erfaring og finesse. Vi står klar til at rykke ud, når du har brug for det.

Som din foretrukne tømrermester i Horsens, tilbyder vi følgende ydelser:

  • Boligrenovering
  • Tagrenovering og alle former for tagarbejde
  • Køkkenmontering
  • Montering af vinduer og døre
  • Træterrasser
  • Alle former for tømrerarbejde

Kvalitet og erfaring går hånd i hånd

Vores kompetencer spænder over hele tømrerpaletten. Med mangeårig erfaring i branchen har vi prøvet alle typer opgaver mange gange og har derfor specialiseret os i en bred vifte af ydelser – så du er sikret et kvalitetsbevidst og professionelt slutresultat, uanset opgavens omfang og kompleksitet.

Vores erfaring siger os, at det kan betale sig at være detaljeorienteret, og derfor forlader vi ikke dit projekt, før vi har sikret os, at løsningen har en tårnhøj kvalitet i tråd med resten af mit arbejde. Du kan derfor trygt regne med et resultat, som du bliver glad for mange år frem.

Mit hovedfokus er dig. Og vi går til hver opgave med den unikke, individuelle løsning i baghovedet, så du får et resultat, som stemmer overens med dine ønsker og behov.

Gennem hele forløbet har vi en dialog, så vi hele tiden kan justere forventninger og ønsker, hvis nye idéer dukker op undervejs. På den måde er arbejdet en flydende proces med plads til kreativitet.

Din tømrer fra projektstart til -slut

Du skal være helt tryg ved tømrerarbejdet, og derfor gør vi en dyd ud af at have en grundig dialog med dig fra start til slut. Med en dybtgående dialog forud for projektets start kan vi sætte os helt ind i dine behov og ønsker, så vi får de bedste forudsætninger for at opfylde dem.

Vi hjælper dig gennem alle ydelsens faser, lige fra første opmåling til det sidste søm er hamret i. Og når du i opstartsfasen skal træffe vigtige beslutninger omkring materiale og udtryk, stiller vi gerne vores faglige og professionelle viden til rådighed. Så får du det bedste fundament for at træffe den rigtige beslutning.

Skal vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med at løfte en specifik opgave? Eller vil du gerne blive klogere på vores priser? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på 26162918 eller sende en mail til kontakt@loffgreen-aps.dk. Vi er altid klar til at udarbejde et fordelagtigt tilbud på en tømreropgave – og det er naturligvis helt uforpligtende.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Löffgreen ApS

Trænger dit køkken, terrasse eller tag til et kærligt sving med hammeren? Vi står klar til at løfte lige præcis den tømreropgave, som du mangler hjælp til.

CVR: 38634291

FØLG OS