Energivenlig montering af vinduer og døre

Har du længe overvejet at udskifte dine døre og vinduer, men virker det som en stor og uoverskuelig beslutning? Vi har mange års erfaring med at skifte døre og vinduer i både gamle og nyere byggerier. Vores solide erfaring gør det til et let og overkommeligt projekt, som i løbet af kort tid vil give dig et hus med både et æstetisk og funktionelt boost.

Löffgreen ApS holder til i Skanderborg, hvorfra vi med glæde smider vores værktøjskasse i bilen og kører ud til dig i Horsens, Odder og resten af Østjylland for at give dig vores faglige vurdering af dine vinduer og døre.

Forbedr indeklimaet med nye vinduer og døre

Danner dine vinduer store mængder dug, trækker det omkring dine fødder, og blafrer stearinlyset i vindueskarmen? Så tyder det på, at du ville have gavn af ny montering af døre og vinduer.

Nye døre og vinduer betyder, at du kan undgå en brandvarm varmeregning, når varmen ikke længere suser ud af utætte karme og ruder. Allerede kort tid efter montering af nye døre og vinduer, vil det vise sig på varmeregningen, fordi det største varmetab netop opstår ved utætte døre og vinduer. De energirigtige og tætte vinduer og døre reducerer således energiforbruget væsentligt.

Du får ikke bare en økonomisk gevinst ud af det, men også hele indeklimaet forbedres markant. Både luft-, lys- og støjforhold giver dig og boligen bedre forhold.

Ønsker du store vinduer fra loft til gulv, eller mindre sprossede dannebrogsvinduer, klarer vi det – dine ønsker er mit fokus. Og vi foretager også gerne udskiftning af alle slags indvendige døre.

Føl dig tryg med nye døre og vinduer

Nye vinduer og døre skaber ikke bare et bedre indeklima og en mindre varmeregning. Det øger også din sikkerhed, så du bedre garderer dig mod at få frarøvet tryghedsfølelsen i dit hjem ved indbrud. For stort set alle nye yderdøre har monteret en 3-punktslås, som gør det sværere for indbrudstyve at brække den op.

Særligt gamle vinduer gør det let for tyven at fjerne ruden ved at pille de udvendige glaslister af. Med nye vinduer kan du vælge en variant med glaslisten fastgjort på indersiden, så ruden ikke kan afmonteres udefra. Du kan også vælge sikkerhedslimede vinduer.

Vi kommer gerne ud til dig, så vi sammen kan finde frem til den bedste sikkerhedsløsning for dig. Med vores faglige sparring får du et bedre grundlag at træffe din beslutning om nye vinduer og døre ud fra. Og vi hjælper ikke bare med sikkerhedsdelen – i fællesskab tager vi en helhedsorienteret dialog omkring alle dele af projektet, så vi sikrer, at du træffer den rigtige beslutning.

 

Ring til os allerede i dag for et uforpligtende tilbud

Vi er ikke mere end et telefonopkald væk, og har du derfor spørgsmål omkring pris og materialer, står vi gerne til rådighed for en uddybende samtale. Har du brug for, at vi kigger på projektet, tager vi også gerne vores bil rundt i hele Østjylland. Ud fra dine oplysninger udarbejder vi et uforpligtende tilbud, som du kan overveje, inden vi skal starte et samarbejde. Giv os et kald på 26162918 eller smid en mail til kontakt@loffgreen-aps.dk.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Löffgreen ApS

Trænger dit køkken, terrasse eller tag til et kærligt sving med hammeren? Vi står klar til at løfte lige præcis den tømreropgave, som du mangler hjælp til.

CVR: 38634291

FØLG OS