Hos Löffgreen ApS udfører vi alle typer opgaver inden for renovering af ejendomme – både for private og erhverv. Der er ingen opgaver, der er for store eller små. Søger du derfor en tømrer med mange års erfaring inden for husrenovering, kan du godt stoppe jagten nu – du er kommet til det helt rette sted.

Fra vores base i Skanderborg rykker vi hurtigt ud til dig, hvad enten det drejer sig om en renovering af et 70’er parcelhus i Skanderborg, en renovering af en 60’er villa i Odder, eller hvis du skal have hjælp til renovering i Horsens, Aarhus eller resten af Østjylland. Vi udfører således både renovering af gamle huse såvel som nyere.

Fra lille reparation til stor totalrenovering

Hungrer dit hjem efter lidt tømreropmærksomhed? Uanset om dit hus trænger til småreparationer eller den helt store husrenovering, hjælper vi dig på vej mod din drømmebolig.

Med en totalrenovering kan du genskabe huset på ny og give det en anden karakter, samtidig med at bygningen bevarer sin unikke arkitektur. Det er en god idé, hvis du har købt et hus med charme og sjæl, som du ikke finder i nybyggede huse.

Måske tror du, at du kun kan få din bolig til at opfylde dine ønsker, hvis du får en totalrenovering af huset. Men nogle gange kan små reparationer som udskiftning af vinduer og døre gøre tricket. Huset får nemlig et helt andet udtryk ved at skrue på ganske få knapper.

Få en plan til renovering af hus

Men hvad har dit hus egentlig brug for? Vi hjælper dig gerne med at udforme en plan over renoveringen, når vi sammen har fundet frem til skitsen på din drømmebolig. Du får med planen indblik i omfanget af projektet, og vi støber nogle overskuelige steps på vejen mod dit nye hus.

Ønsker du renovering af dit parcelhus eller villa, hvor hele huset bliver endevendt fra ende til anden, er det dog først og fremmest vigtigt, at du overvejer grundigt, om en renovering af hele huset er den bedste løsning. Skaber det værdi for dit hus, eller bliver ændringerne for markante, så den stil, som huset havde, helt er væk. Sammen finder vi frem til den renoveringsløsning, der bedst tilgodeser dine ønsker og behov.

Med vores mange år i faget har vi værktøjskassen fyldt med inspiration og innovative løsninger, så pladsen i dit hus bliver udnyttet bedst muligt.

Hvad koster renovering af hus? – få et uforpligtende tilbud

Giv os gerne et kald på 26162918 eller send en mail til kontakt@loffgreen-aps.dk, hvis du vil høre mere om vores mange ydelser indenfor boligrenovering.

Det er svært at give en fastsat pris på renovering af dit hus, før vi har set det. Derfor kommer vi gerne ud til dit boligprojekt, så vi kan få et billede af omfang, og vi i fællesskab kan drøfte de forskellige muligheder. Ud fra det kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.