Har du købt et nyt hus, der kræver dørmontering? Eller har du et gammelt hus, som skriger på udskiftning af døre? Så er du havnet det rette sted. Hos Löffgreen ApS har mit værktøj gennem årene stået for at skifte og montere et hav af døre – du kan derfor trygt regne med, at vi leverer et stykke arbejde af høj kvalitet.

Vi kører i hele Østjylland, så har du købt hus i Skanderborg, Horsens, Aarhus eller andre østjyske landsdele, er vi og vores værktøjskasse klar til at rykke ud til dig.

Montering og reparation af døre i Århus og omegn

Kalder dit hus på et løft, kan en montering af en ny yderdør være meget effektivt. Yderdøren byder dine gæster velkommen, så hvorfor ikke give et godt førstehåndsindtryk? Det giver hele huset et nyt udtryk og kan få det til at fremstå nyere, end det er – blot med et simpelt greb som en ny yderdør.

Vi er meget opmærksom på at være tro mod husets oprindelige udtryk, så det bevarer sin unikke arkitektur. Derfor kan en restaurering af en gammel dørs håndværk også sommetider være tilstrækkelig.

Når døre skal skiftes ud, kræver det en masse forarbejde med millimeterpræcise opmålinger og den nøjagtige montering. Vi udfører alle typer dørarbejde og hjælper derfor også gerne med montering af indvendige døre. Vi er med dig gennem hele processen fra start til slut, så vi er sikre på, at dørene passer præcist og ikke binder eller skraber mod gulvet.

Fokus på individuelle løsninger

Ikke to opgaver er ens, og derfor gør vi meget ud af at have dine ønsker og behov i fokus. Det betyder, at dine løsninger skræddersys nøjagtigt herefter, så resultatet matcher dig.

Når dit hus skal have nye døre, er der mange forhold at tage stilling til og overveje nøje. Vi er din aktive sparringspartner og kan hjælpe med rådgivning omkring kvalitet, vedligeholdelse og materialevalg, så dine døre opfylder alle dine krav og betingelser.

Visse hustyper er flotte sammen med eksempelvis trærammer, der ofte kræver oliering og pleje – vil du bruge tid på det? Eller ønsker du hellere en løsning, der ikke kræver samme

vedligeholdelse? Dørene og husets arkitektoniske udtryk skal også passe sammen. Og i fællesskab tager vi en dybdegående samtale, hvor vi vender og drejer alle forskellige løsninger, så vi sikrer os, at du når frem til det rigtige valg for dig.

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre

Ønsker du lidt flere oplysninger omkring udskiftning og montering af døre, så tøv ikke med at kontakte os på 26162918 eller sende en mail til kontakt@loffgreen-aps.dk. Vi svarer hellere end gerne på dine tvivlsspørgsmål, og vi kører gerne ud til dig i Østjylland for at se nærmere på projektet. På den baggrund kan vi give dig et nøjagtigt tilbud, hvis du ønsker isætning af dør inde eller ude. Tilbuddet er naturligvis helt uforpligtende.