Hvis dine vinduer trænger til en makeover, kan vi med vores værktøjskasse fyldt med mangeårig erfaring shine det op på ny. Vi udfører alle typer vinduesmontage uanset opgavens omfang.

Vinduerne er husets ansigt udadtil. Og er de først blevet trætte og slidte at se på, bærer hele husets fremtoning præg af det. Med nye vinduer løfter hele udtrykket sig, og huset ændrer karakter.

Fra mit firma i Skanderborg kan vi med få kilometer til Horsens, Skanderborg, Aarhus og alle andre dele af Østjylland hurtigt rykke ud og puste nyt liv i dine vinduer.

Vi tilbyder:

  • Udskiftning og montering af vinduer
  • Fugning af vinduer
  • Reparation af vinduer

Med udskiftning af vinduer kan du mindske varmeregningen

Det kan være en god idé at udskifte vinduerne, hvis de er meget gamle. Ikke nok med at huset får et betydeligt løft, vil det også spare dig en masse penge på varmeregningen. Meget af varmen i huset siver ud gennem ældre, utætte vinduer – og det kan ses når varmeåret skal gøres op. Derfor kan det være en god økonomisk investering, der desuden både øger husets æstetik og sparer miljøet for en masse C02-udladninger.

Nye vinduer betyder altså, at du i sidste ende kommer til at tjene på dem, selvom det i første omgang kan virke som en stor udgift.

Rutineret og respektfuld montering af nye vinduer

Må du sande, at dine vinduer har set bedre dage, og at de trænger til en kærlig hånd? Men synes du samtidig, at det virker som et uoverskueligt projekt med flere ugers afskærmning foran de åbne vindueshuller ved udskiftning? Så tager du fejl.

Med et utal af vinduesmonteringer har vi både erfaringen og rutinen, der gør det til en let og smertefri proces for dig. Det tager kun få dage, før dit hus vil stråle. 

Vi lytter altid til dine ønsker og sørger for at skræddersy vores løsninger nøjagtigt til dig. Men vi hjælper også gerne med råd og faglig vejledning omkring vinduestyper og materialer – og vi bestræber os altid på at montere vinduer med respekt for husets oprindelige stil.

Din samarbejdspartner i alle projektets dele

Vi står til rådighed gennem alle projektets faser – lige fra idé til det færdige resultat. Med vores mange vinduesprojekter gennem årene har vi en bred viden om forskellige vinduestyper, og vi hjælper derfor gerne med sparring omkring valg af vinduer, når vi har lyttet til dine konkrete ønsker.

Vi hjælper desuden med opmåling, så vi sikrer os, at de helt rigtige vinduer bliver bestilt. Og når de gamle vinduer er demonteret, tager vi dem med. Så er du fri for at stå med oprydningen. Det skal være nemt for dig at få nye vinduer. Med os som din samarbejdspartner bliver vinduesudskiftning ikke lettere. 

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer

Udskiftning og montering af vinduer varierer i pris alt afhængig af blandt andet vinduesstørrelse og antal. Kontakt os derfor gerne på 26162918 eller på kontakt@loffgreen-aps.dk, hvis du har spørgsmål til priser og andet relevant i forhold til dine nye vinduer.