Hos Löffgreen ApS er kvalitet og service i fokus. Det gælder også, når det kommer til renovering af tag. Vi varetager alle typer tagreparationer og har med vores mange år i branchen specialiseret os i netop det. Du er sikker på, at dit tag er i de bedste hænder hos os, og vi hjælper dig med at få det bedste tag over hovedet.

Fra vores base i Skanderborg er vi klar til at rykke ud i Horsens, Odder og alle resterende østjyske byer. Vi kan derfor hurtigt være ude ved dig, hvis du også har akut brug for hjælp til dit tag.

Som din lokale tømrer specialiseret i tagrenovering og -reparation tilbyder vi:

  • Renovering af tag
  • Efterisolering
  • Algebehandling

Hvad gør du med dit tag? Få en faglig vurdering

Du kan godt se, at dit tag ikke er, hvad det har været. Men du er måske usikker på, om du skal udskifte hele taget, eller om en renovering er tilstrækkelig. Som privatperson er det ofte svært at vurdere, hvad der er det rigtige at gøre. Med vores faglige og professionelle briller hjælper vi dig med at foretage en vurdering af dit tags tilstand for at klarlægge dit bestemte behov, så vi sammen når frem til den helt rigtige løsning for dig.

Vi gennemgår grundigt dit tag ned i mindste detalje for at give dig et overblik over, hvad der trænger til at blive repareret, og hvad du skal være opmærksom på i fremtiden.

En tagrenovering er en god investering

Taget er husets allervigtigste del. Ikke nok med at det sætter prikken over i’et for hele udtrykket, er det også det store, beskyttende værn for boligen.

Danske vejrforhold med regn og stærk blæst kan være hårdt ved dit tag. Hvis uheldet er ude, kan der hurtigt opstå løse tagsten, revner eller andre utætheder. Og så er skaden sket. Det kan nemlig få konsekvenser for undertaget og hele tagkonstruktionen, og så bliver det en ond cirkel, hvis du ikke får udbedret skaden, inden den breder sig. Derfor er det vigtigt, at du reagerer med det samme, at du opdager selv den mindste skade, så du kan tage det i opløbet.

Hvis dit tag ikke er decideret skadet, men i stedet bare trænger til et boost, er renovering en god investering. Med en tagrenovering kan du nemlig forlænge levetiden med helt op mod 20 år. Og en renovering af taget er trods alt en billigere løsning end at udskifte det helt.

Ring for en uforpligtende pris på tagrenovering

Har du spørgsmål omkring renovering af dit tag, så tøv ikke med at give os et kald på 26162918. Du kan også sende en mail til kontakt@loffgreen-aps.dk. Vi står altid til rådighed til en samtale omkring dine behov, og vi udarbejder også gerne et tilbud på tagrenovering på baggrund af opgavens omfang. Begge dele er naturligvis helt uforpligtende. Vi ser frem til at høre fra dig.