Træterrasser har en helt uovertruffen evne til at smelte sammen med omgivelserne omkring, og tilføre en naturlig skønhed til dit have areal. 

Hos Löffgreen ApS er vi eksperter i opbygning af træterrasser i Skanderborg, og forstår os på hvad der skal til at skabe et udendørs rum, der føles som en forlængelse af dit hjem. Vi prøver på bedste vis at dække geografisk bredt som muligt, og tilbyder også opbygning af træterrasse i Horsens og Århus eller resten af Østjylland.

Med vores erfaring og ekspertise kan vi give dig muligheden for at bringe naturen ind i din daglige tilværelse, på en unik måde. Vores terrasser er ikke blot en udendørs plads, de tilføjer ro, skønhed og funktionalitet. 

Vi dækker hele Østjylland

Opbygning af træterrasse i Skanderborg med Löffgreen ApS

Når det kommer til at vælge den rette samarbejdspartner og tømrerfirma, har vi erfaringen og ekspertisen der taler for os. Vi garanterer kvalitet og håndværk, der lever op til dine forventninger. 

Vi har altid fokus på at arbejde tæt sammen med vores kunder, da det er utrolig vigtigt for os at forstå dine visioner, ønsker og behov. Vores skræddersyede tilgang sikrer, at hver træterrasse vi bygger, bliver skabt unikt til dit hjem, så det passer til omgivelserne. Ved at vælge os som dit tømrerfirma, kan du forvente:

 • Erfaring og ekspertise: 
  • Vi har mange års erfaring i branchen, og har fuldstændig styr på vores fag. Vi har tilsammen mere end 70 års erfaring inden for tømrerfaget.
    
 • Dig i fokus:
  • Skræddersyet løsninger, der passer til dine ønsker. Vi vil mere end gerne tilbyde sparring, så vi kan finde ud af hvad der passer til din bolig.
    
 • Komplet gennemsigtighed:
  • Vi har fokus på ærlighed og at være transparente. Du vil derfor altid få et klart svar, lige meget om det omhandler budgettet og tidsplanen. 
    
 • Kvalitetsbevidste resultater:
  • Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i vores håndværk eller vores materialer. Dette sikrer et godt samarbejde imellem dig og os, og samtidig at du får en træterrasse i Skanderborg der ikke kun ser fantastisk ud, men også holder i lang tid. 

Vigtige overvejelser 

Inden påbegyndelsen af tilbygning af en træterrasse, vil vi altid anbefale at gøre dig grundige overvejelser, der kan tages i betragtning.

Overvej blandt størrelse og placering. Er du på udkig efter en rummelig terrasse, der kan rumme møbler og forskellige aktiviteter, eller er du på udkig efter en mindre tilbygning der skaber en hyggelig og intim atmosfære til din bolig. 

Træsorten er også vigtig, og spiller en stor rolle. Træsorten du ender med at vælger, har betydning for hvilken farve du foretrækker og vedligeholdelseskrav. Valget af træsorten for en terrasse er afgørende for udseende og holdbarhed, hvor populære træsorter typisk er trykimprægneret fyr, lærketræ, eller lidt mere eksotiske træsorter såsom teak og ipe. Disse sorter er populære da de ikke bare er pæne, men også er af høj kvalitet. 

Basen og fundamentet for hvor du ønsker din træterrasse, spiller også en vigtig rolle. Et solidt og drænet fundament er vigtigt for stabiliteten af din terrasse. Derudover skal der benyttes og ligges materialer som grus og geotekstil, for at sikre terrassen forbliver stabil og modstandsdygtig. Alt dette har vi selvfølgelig styr på, og i langt de fleste tilfælde kan det sagtens lade sig gøre at lægge en træterrasse. 

Kontakt os i dag 

En træterrasse er en investering i komfort, skønhed og skaber værdi til dit hjem. Kontakt os i dag hvis du vil have os som din samarbejdspartner, til konstruktionen af din træterrasse. Har du spørgsmål eller søger rådgivning eller sparring, hører vi også fra dig. Skriv til os på kontakt@loffgreen-aps.dk, eller ring på 26162918, og lad os starte samarbejdet.

Prisen på en træterrasse varierer meget afhængigt af flere faktorer, heriblandt den ønskede størrelse, trætype og design. Hos Löffgreen ApS tilbyder vi skræddersyede løsninger og konkurrencedygtige priser, der passer til dit budget. 

Kontakt os her

Kan vi hjælpe dig med andet? 

Hos Löffgreen er vi alsidige, og tilbyder en håndfuld services og ydelser inden for vores fag. Er du interesseret i andre tømrerydelser, hører vi altid gerne fra dig, uanset hvad opgaven vedrører sig om. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende:

Vinduer og døre

Nyt tag

Tagrenovering 

Totalrenovering 

Køkkenmontering

Belægning/Brolægning

Har du henvendelser der ikke indgår i de overnævnte, hører vi alligevel gerne fra dig.