Med den rigtige montering og udskiftning af vinduer og døre, sikrer du dig selv et mere komfortabelt, energieffektivt og æstetisk tiltalende hjem. Selve vinduerne og dørene i et hjem spiller en væsentlig rolle, da deres funktion ikke kun er begrænset til at tillade lys og luft ind, men også definerer selve hjemmets udseende og energieffektivitet.

Hos Löffgreen Aps har vores tømrer individuelt op til 16 års erfaring, og tilsammen har vi et kompetent team med mere end 70 års erfaring inden for tømrerfaget. Vi kan mange ting, men vi er specialister i udskiftning af vinduer og døre i Skanderborg. Vi tilbyder samtidig vores ydelser og services af udskiftning af vinduer og døre i Århus og Horsens samt resten af Østjylland. 

Vi dækker hele Østjylland

Hvad Löffgreen Aps kan gøre for dig

Med os som din samarbejdspartner til montering og udskiftning af vinduer og døre i Skanderborg og Midtjylland, kan vi forsikre dig og garantere dig kvalitet. Vi byder blandt andet på: 

 • Erfaring og ekspertise
  • Med tilsammen mere end 70 års erfaring som tømrer, kan du trygt føle dig sikker i vores arbejde. Vores løsninger indenfor montering og udskiftning af vinduer og døre sikrer langvarig funktionalitet.
    
 • Kvalitetsmaterialer
  • Vi bruger kun kvalitetsmaterialer, og samarbejder med leverandører med sans for kvalitet. Vores udvalg sikrer ikke kun æstetik, men også komfort.
    
 • Konkurrencedygtige priser
  • Udskiftning af vinduer og døre behøver ikke at være en stor økonomisk belastning, vi tilbyder konkurrencedygtige og fleksible priser, netop så vores løsninger passer til forskellige budgetter.
    
 • Personlig tilgang
  • Vi går ikke bare op i at lave hasteopgaver. Vi vil både lave et kvalitetsbevidst arbejde, men tilbyder også at stå til rådighed, skulle du ønske skræddersyet rådgivning og sparring, der passer præcis til dit hjem.

Tegn på det er tid til en udskiftning 

Har du bemærket tegn på træk, utætheder eller direkte fysisk forringelse, kan det måske være på tide til at overveje en udskiftning af vinduer og døre. Gamle og beskadiget vinduer og døre kan føre til kedeligt og unødvendigt energispild, slippe kulden ind og ikke mindst forringe dit hjems sikkerhed. 

Er du på nogen som helst måde i tvivl om behovet er nødvendigt for dig, eller hvilke modeller er den rette til dit hjem, hører vi gerne fra dig, fuldstændig uforpligtende. Du kan med en udskiftning af vinduer og døre blandt andet opleve: 

 • Energi- og omkostningsbesparelser
  • Med højt isoleret vinduer og døre, kan du holde dit hjem varmt om vinteren, og køligt om sommeren, hvilket reducerer behovet for konstant regulering af temperaturen.
    
 • Øget boligværdi
  • En udskiftning kan være med til at øge din boligs appel og værdi.
    
 • Komfort og støjreduktion
  • Med vores udskiftning sikrer isoleringen ikke kun at kulde og varme trænger ud og ind, men også isolering imod støj.

Vi har sortimentet der passer til forskellige stilarter 

Når du har besluttet dig for, at det er tid til en udskiftning af vinduer og døre, åbner der sig en masse muligheder. Vi vil på bedste vis sikre dig tilfredshed, derfor giver vi dig også valget mellem forskellige materialer og stilarter, der passer til arkitekturen i dit hjem. 

Vi mener ikke kun det skal se pænt ud, det skal også være funktionelt. Vi tilbyder derfor også energivenlige vinduer og døre der kan holde tæt på varmen, så du på sigt kan reducere energiforbruget i hjemmet. 

Kontakt os i dag for udskiftning af vinduer og døre i Skanderborg & Midtjylland

Har du brug for vores hjælp er vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder altid et uforpligtende tilbud, sparring og rådgivning, du kan derfor skrive til os på kontakt@loffgreen-aps.dk eller ringe på 26162918, og så hører vi gerne fra dig. 

Prisen for udskiftning af vinduer og døre varierer afhængigt af forskellige parametre, blandt andet spørgsmålet om hvor mange vinduer og døre, valg af materialer og hvilke modeller du ender at gå med. Hos os kan du altid få givet et uforpligtende tilbud med konkurrencedygtige priser, indenfor forskellige budgetrammer. 

Kontakt os her

Kan vi hjælpe dig med andet? 

Hos Löffgreen er vi alsidige, og tilbyder en håndfuld services og ydelser inden for vores fag. Er du interesseret i andre tømrerydelser, hører vi altid gerne fra dig, uanset hvad opgaven vedrører sig om. Udover udskiftning af vinduer og døre i Skanderborg og Midtjylland, kan vi blandt andet hjælpe dig med følgende:

Træterrasser

Nyt tag

Tagrenovering 

Totalrenovering 

Køkkenmontering

Belægning/Brolægning

Har du henvendelser der ikke indgår i de overnævnte, hører vi alligevel gerne fra dig.