1

Martin Nørskov Löffgreen

 1. Martin er indehaver af Löffgreen ApS, og har været selvstændig i 11 år. 

  Han har været i tømrerfaget i mere end 16 år, hvilket blandt andet giver ham den nødvendige erfaring til at drive hans forretning.

  Martin bor til dagligt i Skanderborg med hans kone og hans to drenge; Elias og Eliot

1

Søren Berholdt

 1. Søren er 30 år gammel og bor i Skanderborg med hans kone Katrine og deres sønner Frederik og Felix. Søren er udlært som tømrer i Loffgreen ApS, hvor han har anskaffet sig sine kompetencer.

  Søren er foruden at være en dygtig tømrer også uddannet lastvogns mekaniker.

1

Jesper Holm

 1. Jesper er 30 år gammel og bor til dagligt i Hinnerup med sin kone Line og datter Andrea. Jesper er udlært ved Löffgreen ApS og har den vej dygtiggjort sig som tømrer.

  Jesper er en person, som sætter stor dyd i sit arbejde, og lægger stor energi i at gøre sit bedste hver eneste dag, og ligeledes gøre kollegaer og kunder tilfredse.

1

Morten Jensen

 1. Morten er 34 år gammel og bor i Hornslet med sin kone, og med sin søn Matheo.

  Foruden at lægge en stor indsats i Löffgreen ApS, er Morten igang med at bygge sit eget hus i Stilling/Skanderborg. Morten har fra starten været medansat i Löffgreen ApS, og har gjort en stor indsats i at forme firmaet til hvad det er i dag.

1

Jannik Frostholm

 1. Jannik er 28 år gammel og bor til dagligt i Harlev med sin kæreste og deres lille dreng Frej, i et hus, som de selv har renoveret.

  Før Jannik kom til Löffgreen ApS, har han arbejdet ved Falck, og har derfor stor erfaring med kundepleje.  

  Jannik er en af de personer, som altid søger den bedste løsning for kunden, og er altid imødekommende og i godt humør.