Hænger dit køkken lidt i hængslerne? Så er det måske tid til en køkkenfornyelse.

Vi har med mange års erfaring specialiseret os i alle former for køkkenmontering – så lige meget hvilken type køkken du ønsker, kan vi hjælpe dig med at få dit drømmekøkken til at gå i opfyldelse.

Vi holder til i Skanderborg, men rykker ud til hele Aarhus og omegn. Mangler du derfor en stabil tømrer til opsætning af køkken, står vi til rådighed.

Kvalitetsbevidst køkkenmontør i Århus og omegn

Igennem mit årelange virke som tømrer har vi monteret et hav af forskellige typer køkkener. Vi har derfor stiftet bekendtskab med lidt af hvert og vil kunne hjælpe dig i mål med lige præcis dit køkkenprojekt.

Køkkenmontering er et stort stykke arbejde, som kræver finesse, detalje orientering og faglige kompetencer. Vi lægger stor vægt på at nå helt ind til dine ønsker. Det betyder, at vi rykker ud til dit køkken, hvor vi i fællesskab når til bunds i dine behov og ønsker, så det endelige resultat matcher dem.

Vi hjælper gerne med professionelle input i forhold til indretning, placering og udtryk, så vi sikrer den mest funktionelle løsning til glæde for dig. Og vi går først fra dit køkken, når du er 100 % tilfreds – kernen hos Löffgreen ApS er nemlig tilfredse kunder.

Trænger dit køkken bare til en makeover, er vi også mand for det. Med små greb kan vi få dit køkken til at skinne på nyt. Mit fokus ligger på håndværket i mit fag, og det betyder, at vi ikke kun overfladebehandler, men går grundigt til værks for at give dit køkken et ansigtsløft.

Vil din bolig tage sig bedre ud med et nyt køkken?

Går du med tanker om at skifte dit slidte køkken ud med et nyt, så læs med her. Vi har med vores mange år i branchen opbygget stor erfaring med montering af køkken.

Køkkenet er for mange det vigtigste rum i hjemmet. Det indbyder til lange, gode snakke omkring spisebordet, og derfor skal det også være et rart sted at opholde sig for hele familien. Skabe, låger og mesterlig madlavning ved komfuret skal fungere for, at rummet kan udnyttes til fulde.

Vi hjælper dig gerne med at montere et køkken, som du allerede har købt, men vi står samtidig til rådighed for faglige indspark i beslutningsprocessen. Sammen tager vi en dybdegående dialog omkring dine behov, så vi finder frem til den bedste måde at indrette dit køkken på – og dit køkken kan derfor blive det rum, du altid har drømt om.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på køkkenmontering?

Grib telefon og giv os et kald på 26162918 eller send en mail til kontakt@loffgreen-aps.dk. Vi står altid til rådighed til en uforpligtende snak om dine ønsker, og hvordan du bedst når dem. Efter vores samtale, hvor du kort ridser dine ønsker op, udarbejder vi en uforpligtende pris på opsætning af køkken.